Tävla och vinn biljetter till en Hardcore Superstars-konsert

De ständigt aktuella partybandet Hardcore Superstars är just nu ute på Sverige-turné. Nu på lördag den 1 februari gör de ett stopp på den anrika rockklubben The Tivoli i Helsingborg. Rockbladet.se har nu fått två biljetter som vi kommer tävla ut.

140131-TheTivoli-HCSS-Contest-480x240

Hardcore Superstars, som är aktuella som ett av galanbanden på Bandit Rock Awards senare i mars, är just nu ute på Sverige-turné. Nu på lördag den 1 februari kommer de göra ett stopp på den anrika rockklubben The Tivoli i Helsingborg. Rockbladet har fått två biljetter som vi vill tävla ut. En ensam vinnare lägger vantarna på båda biljettern. Så om du och din kompis, partner, syskon eller bekant vill uppleva ett av Sveriges bästa live-band, ska du inte tveka en sekund att vara med i tävlingen.

Tävlingen startar nu och avslutas redan på fredag kväll den 31 januari. Vinnaren kontaktas via telefon och email.

Det du behöver göra är följande:
– Svara på frågan och fyll i formuläret nedan.
– Öka dina chanser att vinna genom att dela tävlingen via sociala medier till dina vänner
– "Gilla" oss på Facebook.

Mer info om eventet finner du på The Tivolis hemsida.

 

TÄVLINGEN AVSLUTADES DEN 31/1. Vinnare blev Lena Andersson. Stort grattis!!

 

Kolla in videon "Above The Law"

Relaterade artiklar