BULLSEYE TALKSHOW – Mikkey Dee från Motörhead gästade soffan

Mikkey Dee gästade i torsdags ”Bullseye – en talkshow mitt i prick”, och det var en hel del folk som kom till Brewhouse i Göteborg för att höra hur snacket gick. Under kvällen avhandlades allt från Mikkeys tidiga karriär som trummis där morsan gick runt till grannarna i huset för att checka av och tajma deras mattider med Mikkeys trummande (tack för det morsan!) till karriärens gång genom åren.

Mikkey (4 av 5)

Bland annat fick vi höra om tiden med King Diamond, hur det var att joina Motörhead (och vara killen som faktiskt tvättade håret och luktade timotej), turnéstorys, bästa minnen, nya projekt, tanken med Motörheadprodukterna (varför inte!), idrottsbakgrund och ergonomi vid trummorna. För att nämna en bråkdel av allt som kvällen bjöd på. För de som så ville stod baren öppen och givetvis kunde man förtära motörheads egna drycker. Kvällen höjdpunkt var nog ändå att få lyssna på en unik inspelning från Mikkeys riktigt tidiga karriär när han som 7-åring och medlem i bandet ”Young Purple” trummade loss utav bara ***! Ett kassettband som såldes till sångarens far för en krona eller så för hyffsat längesen och nu hittat tillbaka. Tack för en grym kväll Mikkey Dee och Mattias från Bullseye!

Hade du inte möjlighet att vara där, kan du bänka dig framför datorn, klicka dig fram på länken nedan och kolla på det om och om igen!

Bulleye Talkshow – Mikkey Dee – Programmet i sin helhet.

 

 

REPORTER & FOTOGRAF: Cathrin Linné (cathrin.linne@rockbladet.se)
EVENT: BullsEye Talkshow med Mikkey Dee
DATUM: 2014-02-06
PLATS: Brewhouse / Göteborg

 

Relaterade artiklar