NY VIDEO: The End Of Grace – Beneath The Waves

The End Of Grace – Fortsätter sätta färg på Metalkartan, och nu med nya låten Beneth The Waves , som idag även släpps på Video. Vi på Rockbladet har nöjet att exklusivt premiärvisa videon hos oss, som du kan se här nedan.

Annons 

 

TheEndOfGrace-BeneathTheWaves-Cover-450px

The End Of Grace som just nu håller diverse spelningar, hinner även med att skriva ny musik och sen producera en rykande försk video. Som det ser ut just nu, finns det absolut inga gränser i vad som ska kunna åstakommas från dessa herrar. Har du dessutom missat att se dem live, så ska du genast söka igenom deras Facebooksida och planera in en kväll tillsammans med dem.

 

Videon till singeln Beneath The Waves

 

BANDFAKTA THE END OF THE GRACE:
Sång: Kriss Panic
Gitarr: Jim Bergman
Gitarr: Robert Åkerlund
Trummor: Thomas Manell
Bas: Johan Hagman

 

Lyssna på låten via Spotify, och lägg in den bland dina favoriter.

Relaterade artiklar