NYHET: BLACKWATER supportar Steel Panther

Svenska hårdrocksbandet Blackwater från Örnsköldsvik är aktuella med att supporta Steel Panther konserter både i Stockholm och Göteborg. I början av sommaren kommer de att släppa deras debutalbum.

Annons 

 

Blackwater_brewhouse-1

Blackwater låter meddela att releasedatum för nya plattan blir 30 Maj 2014. Utöver turnén som support till Steel Panther (www.stelpantherrocks.com) kommer det att hållas releaseparty med spelning i hemstaden Örnsköldsvik den 14 Juni på Fjällräven Center Arena. Showen går under "Rock On The Docks" flagga som organiseras av Blackwaters egna Per Karlsson och man kommer att kunna se 6 slagkraftiga band såsom Smash Into Pieces, HEAT och självklart Blackwater!

"Vi är väldigt exalterade över att snart släppa vårt första album. I februari har vi arbetat ihop från två olika länder under ett år och har totalt fått ihop 20 låtar som skärs ner till 11 på albumet och nu längtar vi efter att komma ut på vägarna igen. Speciellt ser vi fram emot showen i Göteborg och vårt releaseparty i sommar dit vi har bjudit in band som både är våra vänner och vi själva är stora fans till!" hälsar Per Karlsson.

Blackwater kommer att släppa ytterligare 4 singlar innan albumreleasen 30 maj och alla dessa låtar kommer att spelas under skandinavienturnén med Steel Panther, inkluderat deras topphit "High Coast Heroes" , dedikerad till Modo Hockelag.

 

SKRIBENT: Cathrin Linné (cathrin.linne@rockbladet.se)
BAND: Blackwater
RELEASEDATUM för DEBUTALBUM: 2014-05-30

 

BANDFAKTA – BLACKWATER

MEDLEMMAR
Jay Bartlett – Lead Vocals/Guitar
Peter Uven – Bass
Per Karlsson – Drums

FACEBOOK | HEMSIDA |

Relaterade artiklar