TÄVLING: Daughtry – Konsertbiljett och Meet & Greet

Nu är snart dags för amerikanska rockbandet Daughtry att komma till Sverige och Stockholm. Det vill vi på Rockbladet.se fira rejält med en stor och exklusiv tävling. Så ni alla Daughtry-fans, kolla in infon nedan och skicka in ert anmälan nu direkt.

Daughtry-Bandbild

Amerikanska rockbandet Daughtry släppte albumet ”Baptized” i höstas och nu är bandet äntligen ute på Europaturné! Tisdagen den 4 mars kommer bandet till Tyrol på Gröna Lund för en efterlängtad konsert. Bandets trogna svenska fans är redo för en konsertkväll i sällskap med bandets medlemmar Chris Daughtry, Josh Steely, Elvio Fernandes, Brian Craddock, Josh Paul och Robin DiazDaughtry har gett oss stora hits under åren som ”Over You”, ”Home”, “Feels Like Tonight”, ”Crawling Back To You” och ”Life After You”. Aktuell singel från “Baprized” är ”Long Live Rock & Roll”.

 

 

Vi på Rockbladet.se har fått den stora äran att tävla ut TIO fantastiska prispaket som är den ultimata vinsten för alla Daughtry-fans! Förutom två konsertbiljetter per vinnare så ingår också detta för alla vinnare och deras vänner:

 

  • Ni får vara med på soundcheck på Tyrol (tisdag eftermiddag – exakt tid TBC)
  • Tidigare entré till spelningen
  • En liten merchandisegåva
  • Foto med bandet
  • Signerad poster

 

Fyll i formuläret nedan senast klockan 21.00 nu på fredag den 28 februari och berätta varför du vill ta med en vän på världens bästa Daughtry-upplevelse. Glöm inte att skriva med mobilnummer, adress och ålder. Resa och boende ingår ej. Du måste kunna komma till Stockholm under eftermiddagen den 4 mars för att ta del av ovan. Vinnarna meddelas per telefon på fredag 28 februari.

Följ händelserna på Tyrol via Rockbladet.se's nya Live-Rapporteringssida live.rockbladet.se.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD och vinnarna utsedda!

Tack alla ni som var med och tävlade!

Relaterade artiklar