The Blue Ruin skriver dagbok hos Rockbladet.se – Del1

Den alternativa voodoorockens förkämpar The Blue Ruin släpper nu en serie live- och musikvideos som förklarar för allmänheten vad Sundus, Jens och Joseph egentligen håller på med.


 

2014 har just börjat och The Blue Ruin släpper direkt två nya live-studio-session videos för att folk ska förstå vad vi egentligen är kapabla till, speciellt för dem som inte sett oss live eller följt den otroliga utvecklingen som bandet genomgått som liveakt under det senaste halvåret. 

Under förra året nominerades The Blue Ruin till årets bästa nya band på Manifestgalan, signade med två svenskamerikanska bolag som säljer låtarna till amerikanska filmproduktioner, släppte debutskivan The New Disorder (som resenserades i Rockbladet) samt släppte videon till låten Heroin och spelade in videon till The Sound (som släpps senare i vår).

Så vad gör ett underground-rockband från Stockholm när man redan har kört sina egna klubbar och spelat på så gott som alla rockhak i staden . Jo, man börjar se sig om efter att spela utomlands såklart. Därför har bandet inlett ett samarbete med tre engelska band The Peckham CowboysThe Franklys samt The Graveltones (som är Rival Sons uppvärmningsband), för att spela med respektive band i England och Sverige.

TheBlueRuin-Bandbild-2013
(FOTO: JOHN-BJÖRNE OTTOSSON)

BANDFAKTA – THE BLUE RUIN

MEDLEMMAR:
Sundus – Guitar, Vocalist
Jens – Bass, Vocalist
Joseph – Drums

FACEBOOK |

TheBlueRuin-TheNewDisorder-Cover


SPOTIFY – THE NEW DISORDER

Relaterade artiklar