FESTVALNYHET: Europe till Väsby Rock Festival

Upplands-Väsbys stolthet och söner har bekräftats till Stockholms största festival i sommar. Inga mindre än EUROPE kommer vara på plats och genomföra en spelning. Det var i Upplands-Väsby allt började redan 1979, sen via Rock-SM nådde de ut till den stora Svenska publiken. Vad som hände sen, ja det känner vi väl igen allihopa, där vägen via "The Final Countdown", gjorde bandet till ett Världsband.

03032014-europe-waterfront-js-_dsc6028

Väsby Rock Festival som förra sommaren 2013 öppnade sina nybakade ögon för första gången, kommer i år igen, med en än större festival som kommer vara i dagarna två.

Nu har Väsby Rock Festival bekräftat att hemmasönerna i EUROPE kommer vara stora Head-Liner på festivalen, och kliver på scenen den 19/7-2014 kl 00:00

Att det här är en riktigt stor och bra bokning som Väsby Rock Festival gjort råder det absolut ingen som helst tvekan om, och nu kan det kanske till och med bli den stora publikinströmningen som festvial så väl förtjänar. Förra året (2013) när festivalen öppnade sina ögon för första gången, visade de att Väsby Rock Festival verkligen är att räkna med, men tyvärr så uteblev den stora tillströmningen av publiken. Nu kanske det blir skillnad på den saken, och alla "lata/bekväma" Rockers i Stockholm ser till att lyfta sig upp och bege sig ut till Upplands-Väsby och ser till att den här festivalen är något som vi saknat och saknar i Stockholmsområdet.

| Väsby Rock Festival på Facebook | Väsby Rock Festical Officell |
| Europe På Facebook | Europe Officell

Relaterade artiklar