LIVE: Corroded avslutade sin tidiga Tysklandsvårturné i Stockholm

Corroded har rest runt i Tyskland under ett par veckor i egen regi, som de sen avslutade med kanonsmällar på Göta Källare i går (2014-03-30). Att bandet trivs på scenen och att vara ute på vägarna råder det absolut inget tvivel om. Med sig för kvällen hade dem även de hårdförda Göteborgsbaserade Death Destruction, så kvällen på GK var en totalupplevelse i rövsparkar som hette duga.

Annons 

 

Corroded - Live at GK-1165

Efter att ha kuskat runt på de tyska vägarna och entrat diverse scener runt om i Tyskland, kom Ångebandet Corroded på besök i Stockholm som avslut på deras lilla turné. Och vilket avslut sen, det bombades på ordentligt med tungt artelleri redan från start och sen in i mål.

Publiken fick verkligen valuta för sin entré, och att det var en trogen skara på plats visade publiken starkt upp vid flera tillfällen då de näst intill överöstade Jens sång. Och även för dagen en specialkomponerad låt till Bjarnes ära, då han fyllde år, så ekade sången högt ut på Söders alla gator.

Corroded ligger verkligen inte på latsidan, nu direkt när de kommit hem igen, så är det raka vägen in i studion igen, för att fortsätta sitt arbete med nya kommande plattan.

Bäst för kvällen: Bandets otroliga scennärvaro och publikkänsla.
Sämst för kvällen: Den dåliga uppslutningen av publik.
RB-Betyg-8_10

Bilder från Corroded spelning

Death Destruction

Trots den svikande publiken, så visade Death Destruction verkligan vart skåpet skulle stå, och klev ut på scenen där de leverrade en fullsprakande show i ett tempo som skulle få vem som helst att gå i gång på. Under sina 30 minuter som bandet hade på sig, fick de verkligen fart på Göta Källare. Där även de kanske mest skeptiska i publiken var hänförda av deras otroliga energi.

Death Destruction - Live at GK-1145

För mig personligen var det Live-premiär att se bandet, och jag ångrar inte en endaste sekund att jag var på plats, precis tvärsom, jag känner medlidande för er alla som inte var på plats. 

Bästa för kvällen: Energin, Glädjen, Tempot
Sämsta för kvällen: Publiken som INTE var på plats
RB-Betyg-7_10

Livebilder från Death Destruction spelning

Latest posts by Micke Andersson (see all)

Relaterade artiklar