NYHET: Coldplay tillbaka med nytt album

cold

Ett av det senaste decenniets absolut största band, Coldplay, släpper sitt sjätte studioalbum ”Ghost Stories” den 19 maj. För fem dagar sedan släppte bandet en kort teaser-video till låten "Midnight". Albumets första singel "Magic" finns nu tillgänglig på samtliga plattformar.

Magic på Spotify: Coldplay – Magic

Magic på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=1PvBc2TOpE4

Magic på Itunes: https://itunes.apple.com/se/album/magic/id829909653?i=829909824&l=en

Förbeställ ”Ghost Stories” på följande länk: itunes.com/coldplay.

Coldplay bildades 1998 av Chris Marin, Jonny Buckland, Guy Berryman och Will Champion. Bandet har släppt fem studioalbum som sålt i mer än 50 miljoner exemplar runtom i världen. Coldplay har vunnit mängder av priser och deras album ”Viva La Vida” toppade listorna i hela 36 länder. Coldplays låtkatalog inkluderar hits som Yellow, The Scientis, Speed Of Sound, Fix You, Viva La Vida och Grammy Award-nominerade Clocks.

Den fullständiga låtlistan för ”Ghost Stories” är följande:

1. Always In My Head

2. Magic

3. Ink

4. True Love

5. Midnight

6. Another's Arms

7. Oceans

8. A Sky Full Of Stars

9. O

Den 11 mars ska Coldplay uppträda på iTunes festivalen på SXSW i Austin. Framträdandet kommer att live-streamas och finnas tillgänglig gratis på iTunes.

Relaterade artiklar