NYHET: Junkstars – Kvartetten som blev trio firar med ny video

Punkrockande Junkstars har genomgått en förändring. Den tidigare kvartetten har nu blivit en trio efter att den ena gitarristen Mikael "Staven" Stavenrud har valt att lämna bandet. Det finna alltid ett skäl till att fira brukar man säga, och det gör bandet med att släppa en ny video till singeln "First time I heard The Clash".

Annons 

 

The YouTube ID of bcZWRxdtUlo#t=0 is invalid.

 

JUNKSTARS är nominerade till "Årets Svenska Liveakt" i helgens stora och slutsålda rockgala Bandit Rock Awards. Det passar nu dagarna innan att släppa en ny video till deras senaste singeln "First time I heard The Clash", vilket är första spåret på skivan French Hot Dog, som de släppte nu i höstas.  Videon är en hyllning till de legendariska punkarna inspelad i samarbete med Patrik Forsberg helt och hållet på en toalett!

JUNKSTARS-Bandbild2014

 

BANDFAKTA – JUNKSTARS

MEDLEMMAR
Max – Vocals & Guitar
Tobbe "Bronxen" Ljungqvist – Bas and Back Vocals
Mathias "Matte" Wanneberg – Drums

HEMSIDA | FACEBOOK |

 

JUNKSTARS – FRENSCH HOTDOT – SPOTIFY

 

 

Relaterade artiklar