NYHET: The Gaslight Anthem släpper nytt

New Jersey-rockarna The Gaslight Anthem, med Brian Fallon i spetsen, befinner sig just nu i studion för inspelningen av sin femte fullängdare. Detta kommer bli den riktiga uppföljaren till 2012 års succéalbum Handwritten som peakade med en 2:a plats på UK-listan och en 3:e plats på USA-listan.

The Gaslight Anthem - Portraits

I januari släpptes finfina samlingen The B-sides som bestod av covers, akustiska versioner av egna låtar och en outtake, läs Rockbladets recension här. I maj och juni gör bandet en mindre turné på hemmaplan i USA men det är just nu oklart om det blir några spelningar i Europa senare i år.

BANDFAKTA GASLIGHT ANTHEM
MEDLEMMAR
Brian Fallon – lead vocals & rhythm guitar
Alex Rosamilia – lead guitar & backing vocals
Alex Levine – bass & backing vocals
Benny Horowitz – drums & percussion

HEMSIDA FACEBOOK

Relaterade artiklar