The Blue Ruin skriver dagbok hos Rockbladet.se – Del2

Den alternativa voodoorockens ambasadörer gömmer sig i skogen för att göra ny musik, och i fuktiga grönsakslager när nya videon filmas.

TheBlueRuin-Bandbild-2013
(FOTO: JOHN-BJÖRNE OTTOSSON)

Kära dagbok!

Om ett par veckor åker vi i The Blue Ruin ut i skogen och isolerar oss i en liten stuga på hemlig ort, för att i lugn och ro arrangera alla de nya låtarna till vårt andra album ”Holy Moly Matrimony”.

Fram till nu har vi filmat, och filmat, och suttit i spänd förväntan på att klippningen som Always Motion jobbar med ska bli färdig (de ville konstigt nog inte ha med oss alls i det arbetet den här gången – undra varför ha ha).

Det hela började med att Always Motion ringde upp oss och ville göra en video till ”The Sound”. Det kändes otroligt kul att ett filmbolag ville använda sig av The Blue Ruin! (Men kanske inte helt oväntat ändå, eftersom VidarAlways Motion är Jens Brorsa).

Av en händelse fick vi låna Biodynamiska Produkters lagerlokal i Järna för filminspelningen.

Vi tyckte att det kunde passa bra eftersom både vi och B.P. gång på gång har anklagats för att hålla på med ockult verksamhet .

Vi ringde alla de galnaste polarna vi har, som också mycket riktigt spelar sinnessjuka i videon. (se behind the scenes-videon). 

 

Television Borderline är den förra videon som A.M. gjorde med oss.

 

Nu väntar vi med spänning på resultatet. The Sound släpps i mitten av april i år.

Under tiden drar bandet på sin Rockklubbs turne´- först ut är HellBar i Stockholm den 29:e mars. Vi ses där.

 

BANDFAKTA – THE BLUE RUIN

MEDLEMMAR:
Sundus – Guitar, Vocalist
Jens – Bass, Vocalist
Joseph – Drums

FACEBOOK |

TheBlueRuin-TheNewDisorder-Cover


SPOTIFY – THE NEW DISORDER

Relaterade artiklar