FESTIVAL: Rockbladet.se kommer rapportera från Hellfest Open Air Festival 2014

Rockbladet.se lämnar sillen och nubben hemma i Sverige för att i stället tillbringa midsommarhelgen i Frankrike. Där kommer vi hårdbevaka rockfestivalen Hellfest som hålls den 20-22 juni i Clisson. Liverapportering, bilder, intervjuer, recensioner och krönika kommer sammanfatta tre dieseldoftande dagar i västra Frankrike.

Annons 

 

hellfest-logo-2014

Hellfest har en ruggigt imponerande line-up i år med storheter som Iron Maiden, Black Sabbath, Aerosmith, Rob Zombie, Deep Purple, Soundgarden, Status Quo, Slayer, Avenged Sevenfhold och Megadeth för att nämna några av de ca 155 band som spelar.

Hellfest startade som en liten inomhusfestival 2002 med 400 besökare och ett musikfokus på punk, skinhead och hardcore. Sedan har festivalen vuxit lavinartat genom åren och i och med detta både fått lytta ut och byta plats ett antal gånger År 2012 hade man 40.000 besökare per dag och bland de 160 banden som spelade då fanns Guns 'n' Roses, Ozzy & Friends, Mötley Crue och Megadeth.

Förutom här på Rockbladet.se finner du mer info om Hellfest Open Air Festival på nedanstående länkar:

www.hellfest.fr

www.facebook.com/hellfest

instagram.com/hellfestopenair

http://open.spotify.com/user/1115786516

twitter.com/HELLFESTopenair

 

Relaterade artiklar