FOTO: DevilDriver 15 & 16/4 Sthlm & Göteborg + Hatebreed 15/4 Sthlm

Förra veckan slog de båda metalbanden Hatebreed och DevilDriver ihop sina konserter till samma ställe. Från början skulle de spela på varsin scen, DevilDriver på Klubben och Hatebreed på Tyrol. Men så fort de fick reda på att de skulle spela på samma kväll i samma stad, så kontaktade de varandra och såg till att de skulle spela på samma arena, vilket blev Tyrol. En riktigt tung metal-kväll skulle det bli.

140416-Devildriver-Sticky-CL-Bild06

DevilDriver som spelade först av banden i Stockholm, gav järnet och det gjorde även vissa delar av publiken också. Enligt bandet själva tyckte de att publiken kunde vara lite mer aktiva, de är vana med det. De bjöd på en riktigt bra spelning med tillhörande moshpits.

Väl dagen efter i Göteborg lät det så här enligt Cathrin:
Devildriver intog (tillsammans med Sylosis och Bleed From Within) Sticky Fingers i Göteborg och trots att man inte riktigt lyckats fylla stället denna onsdagskväll före påsk så var det bra fart på scen och nöjda fans i publiken. Givetvis fick Dez också igång önskad moshpit flertalet gånger även om den svenska skaran kanske inte bjöd på lika många och vilda som bandet är van vid. Men energin mellan band och fans fanns där! På det hela taget en skönt ösig kväll inför den kommande påskhelgen.

Vi hade fotografer på plats både i Stockholm och Göteborg, kolla in samtliga bildserier nedan.

 

DEVIL DRIVER GÖTEBORG 16/4-2014

 

HATEBREED – STHLM – 15/4-2014

 

DEVILDRIVER – STHLM – 15/4 – 2014

 

Fotograf i Göteborg: Cathrin Linné (cathrin.linne@rockbladet.se)
Fotograf i Stockholm: Jimmie Sonelius (jimmie.sonelius@rockbladet.se)

 

Relaterade artiklar