FOTO: H.E.A.T – Releaseparty och spelning på Sticky Fingers

På skärtorsdagen och långfredagen intog H.E.A.T Göteborg för att hejdundrandes releaseparty på Shock Store och Palace. När de ändå var upp i varv så passade de på att spela på Sticky Fingers på långfredagen inför en mycket entusiask publik och bandet levererade en riktigt grymt bra spelning. Rockbladet.se's fotograf Olof Berglund var på plats båda dagarna och tog många fina bilder.

HEAT_releasefest@Shock-OB-35

På skärtorsdagen anordnade H.E.A.T tillsammans med SHOCK STORE en rejält Releaseparty för nya skivan Tearing Down The Walls i Göteborg. När de hade sitt releaseparty i Upplands-Väsby var det en liten och intim tillställning, men väl i Göteborg var det gasen i botten som gällde. Kvällen började med signering tillsammans med fansen i Shock-butiken, senare på kvällen drog festligheterna igång på riktigt även det i Shock-butiken. Där passade killarna på att spela ett ackustiskt set, det var även officiell premiärvisning av nya videon till låten "Mannequin Show". När väl gästerna var tillräckligt uppvärmda begav de sig över till partypalatser PALACE. Gästerna bjöds verkligen på en riktig helkväll, så kolla in bilderna från Releasefesten nedan.

 

På långfredagen så spelade även H.E.A.T på Sticky Fingers tillsammans med The Last Band. Kolla in bilderna från showen.

 

FOTO: Olof Berglund (olof.berglund@rockbladet.se)

 

I SAMARBETE MED:

shock-se-loggo

HOLY-BLACKLABEL-1

BFF_logo_liten

Relaterade artiklar