KONSERTNYHET: In Flames gör två Sverigekonserter i år!

Sveriges stolthet In Flames är tillbaka! Nya albumet släpps i september och ett par månader senare gör de sina två enda Sverigekonserter i år! Den 6 november intar de Hovet i Stockholm och den 8 november är det Göteborgs och Scandinaviums tur. Biljetterna till dessa konserter släpps tisdagen den 6 maj kl 9.00.

Annons 

 

InFlames2014

Profeter i sin egen hemstad och land, men också högst respekterade över hela världen som en av metalscenens främsta. Runt tre miljoner sålda skivor, en rad utmärkelser och mäktiga arenaturnéer och spelningar på de största festivalerna. In Flames är otvivelaktigt ett av de största banden i svensk musikhistoria.

2011 släpptes albumet ”Sounds of a Playground Fading” som i vanlig ordning klättrade högt på listorna världen över. Nu är de snart aktuella med den enormt efterlängtade uppföljaren. ”Siren Charms” släpps av Razzia Records i Skandinavien den 5 september i år och är inspelad i anrika och klassiska Hansa Studios i Berlin. Första singeln heter ”Rusted Nail” och släpps 13 juni.

Alla som kan sin In Flames vet att detta album som vanligt kommer leverera och infria de välförtjänt högt ställda förväntningarna och att det kommer ta In Flames till ytterligare en nivå. Vi ser galet mycket fram emot ett nytt album från ett av världens bästa metalband och förstår att spelningarna i våra två största städer i novembermörkret kommer gå till historien!

Datum

6.11- Stockholm, Hovet
8.11 – Göteborg, Scandinavium

Biljetter

Stockholm: Biljetterna kostar 375-425 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se / AXS-ombud samt Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00.

Relaterade artiklar