KONSERTNYHET: Machine Head till Göteborg

Oaklands metalstolthet Machine Head kommer till Sverige för en spelning på Trädgår'n i Göteborg. Den 22 augusti infinner de sig på scenen och bjuder på ett svettig gig. Biljetterna släpps till försäljning fredag den 11 april kl 9.00.

unnamed (1)

Metalkombon Machine Head, som fullkomligt exploderade under det tidiga 90-talet med sin miljonsäljande debut ”Burn My Eyes” (1994), har under sin karriär varit ett riktigt inflytelserikt band. De tunga nedstämda gitarrerna paketerat med de smattrande trummorna och en growlande Robb Flynn i fronten fick snabbt gehör bland kritiker såväl som bland fans. Sedan dess har de fortsatt att pumpa ut tunga alster med lika stor succé.

I år kommer Machine Head att spela in uppföljaren tilll ”Unto The Locust” (2011), en skiva som dök rakt in i Billboardlistans övre skikt och som höjdes till skyarna som en vass återgång till bandets rötter. När skivan kommer att finnas ute är inte fastställt än men Machine Head drar ut på turné under sommaren och kommer då att besöka Sverige. Alla som bevittnat bandet kan intyga om vilken kraft bandet utlöser när det står på scen och vilken käftsmäll publiken får utstå. Det bästa för de bästa.

www.machinehead1.com

Datum

22.8 – Göteborg, Trädgår'n

Relaterade artiklar