NYHET: Bullseye Talkshow välkomnar Sabaton

Från Falun till världen! SABATON är ett av Sveriges största hårdrocksband genom tiderna. Platinaskivor, listettor, utmärkelser i drivor och hedersmedborgare i Polen – listan över Sabatons erövringar känns ändlös. Innan de tar sitt purfärska album ”Heroes” och ger sig ut på vägarna svänger bandet förbi Göteborg för att medverka i BULLSEYE TALKSHOW på Trädgår’n söndagen den 25 maj.

sabaton_992_scanpix

BULLSEYE TALKSHOW: SABATON bjuder på ett unikt och personligt möte späckat med aldrig tidigare berättade historier, musik, videoklipp och överraskningar. En önskedröm för varje Sabaton-fan. Så nära kommer du aldrig igen!

BULLSEYE TALKSHOW: SABATON på Trädgår’n kommer att live-streamas. (Länk och mer info längre fram.)

BULLSEYE TALKSHOW presenteras av BANDIT ROCK.

BULLSEYE TALKSHOW: SABATON 
TRÄDGÅR’N (Göteborg), Sön 25 maj, 18.00 
Förköpsbiljett: 149 kr 
Förköpsbiljett + Bullseye-burgare + öl/vin/alkoholfritt: 299 kr
Åldersgräns: 18 år
Biljettlänk: http://burl.nu/motliq

OM BULLSEYE TALKSHOW:
BULLSEYE TALKSHOW är en personlig livetalkshow med plats för både allvar och skratt inför publik och via streaming. Hör tidigare aldrig berättade anekdoter och få en unik inblick i artisternas liv varvat med musik, unika bilder och videoklipp. Värd: Mattias Lindeblad.

Tidigare gäster om BULLSEYE TALKSHOW:
”Svinkul att vara med i Bullseye Talkshow!” Mikkey Dee, Motörhead  
"Nördigt, personligt och påfrestande. Mattias och hans Bullseye Talkshow är hårdrockens svar på Gäst hos Hagge!" Magnus ”Adde” Andreasson, Hardcore Superstar
“I thought Bullseye Talk Show was genius! Mattias is definitely up there with the great interviewers. I could have stayed there all day.” Rachel Bolan, Skid Row

Om talkshow-värden Mattias Lindeblad:
Mattias Lindeblad är journalist, känd från både tv och radio. Han har även böckerna Hårdrock – rundgång, nitar och nackspärr, Mer hårdrock – smink, läder och headbanging, Skräck – boken som Gud glömde och Restaurant 2112 – A Tale of Meat and Metal på sitt samvete.

Relaterade artiklar