NYHET: Rival Sons till Sverige

Bluesrocknrollarna RIVAL SONS kommer till Sverige i sommar. Den 1 juni värmer de upp publiken inför AEROSMITH på TELE2 ARENA, i månadskiftet juli/augusti lirar de på STORSJÖYRAN i Östersund. Bandet har nyligen avslutat inspelningen utav sitt fjärde album GREAT WESTERN VALKYRIE som släpps den 6 juni i Europa.

Annons 

 

RivalSons-Bandbild-2014

Ett av de mest hyllade och snabbast växande rockbanden under 10-talet, Rival Sons, är aktuella med nya albumet ”Great Western Valkyrie” som släpps i sommar och nu står det klart att de dessutom är Sverigeaktuella – Den 1 juni öppnar de för AerosmithTele2 Arena i Stockholm! De är även klara för en spelning på Storsjöyran i Östersund senare i sommar.

Senaste åren har Rival Sons varit här flera gånger. Samtliga Sverigekonserter har varit både hyllade och slutsålda, och festivalkonserterna enormt välbesökta. Sverige älskar Rival Sons och kärleken verkar vara besvarad. Spaltmeter kan ägnas åt att beskriva deras rå-rökiga träskboogie som har allt gemensamt med Led Zeppelins souliga gung och Son Houses delta-blues

Nu är det alltså äntligen dags att återigen få uppleva den angenäma käftsmäll som Rival Sons är när de spelar live. Att de dessutom gör detta tillsammans med inga mindre än Aerosmith känns inte bara självklart och rätt, utan helt fantastiskt bra.

Årets rockhelg i Stockholm, som inleds med STHLM Fields på fredagen och fortsätter med MeshuggahGröna Lund på lördagen, blir om möjligt än mer fulländad då söndagen bjuder på denna grymma kombo av perfektion.

 

BANDFAKTA – RIVAL SONS

MEDLEMMAR
Jay Buchanan – vocals
Scott Holiday – guitar
Michael Miley – drums
Dave Beste – bass

FACEBOOK| HEMSIDA |

Relaterade artiklar