NYHET: Sick Puppies gör tre konserter i Sverige den här veckan

Austrialiensiska rockbandet Sick Puppies är aktuella med tre konserter i Sverige den här veckan. Klubben i Stockholm 10/4, Konserter & Kongressen i Linköping 11/4 och avslutar på Sticky Fingers i Göteborg den 12/4. De har tagit med sig förbanden The Feud, State Of Drama (Stockholm, Göteborg) och Fall With Grace (Linköping). Bandet släppte sitt fjärde album CONNECT förra året, den sprang in direkt på en 17:e plats på Billboard 200. 

Annons 

 

Sick-Puppies

Sick Puppies kom tillbaka förra med sitt fjärde album Connect som producerades av stjärntrion Rock Mafia (No Doubt, Daughtry, Green Day). Albumet debuterade på plats #17 på Billboard 200 och ledspåret ”There’s No Going Back” nådde en andraplats på Billboard Active Rock. Sedan deras debutsingel ”All The Same” lades upp på Youtube till förmån av Free Hugs Campaign (som fick över 75 miljoner visningar) har fanskaran eskalerat och bandet har turnerat runt i stora delar av världen. Fans –gamla som nya — jublade i stort då Sick Puppies sparkade igång The Connect Tour i USA. 

SVERIGEKONSERTER

10/4 Klubben/Fryshuset, Stockholm, Biljetter köps via Livenation.se.
11/4 Konsert & Kongress, Linköping, Biljetter köps via Livenation.se.
12/4 Sticky Fingers, Göteborg, Biljetter köps via Livenation.se.
 

Officiella musikvideon till ”There’s No Going Back”:

 

Officiella lyric videon till ”Gunfight”:

 

BANDFAKTA – SICK PUPPIES

MEDLEMMAR
Shimon Moore – Gitarr & Sång
Emma Anzai – Bas
Mark Goodwin – Trummor

HEMSIDA | FACEBOOK |

 

SICK PUPPIES – CONNECT – SPOTIFY

<a href="http://open.spotify.com/album/2s5vdkKsD6H8LjyF9bBggd">Sick Puppies – Connect</a>

Relaterade artiklar