TÄVLING: VIP-Hadiraja – H.E.A.T + ShockStore ställer till en Big Time Releaseparty på Palace i Göteborg

Är du ett stort fan av H.E.A.T, gillar du snygga rockiga kläder och glammiga fester och dessutom är i Göteborg den 17 april, då ska du definitivt vara med i Rockbladet.se's tävling där du kan vinna VIP-PASS till den stora festen på Palace i Göteborg den 17 april.

HEAT-SHOCK-Releasefest-April17

Fredagen den 4 april hade H.E.A.T sitt releaseparty för sin nya skiva "Tearing Down The Walls" på sin riktiga hemmaplan i Upplands-Väsby och Jackpot RockbarLive.Rockbladet.Se var med bandet hela dagen och lade ut godbitarna på både Live-sidan och på H.E.A.T's Facebooksida. Det har verkligen varit fantastiskt roligt att fått jobba med bandet och vara med och kunna dela med oss till alla er H.E.A.T-fans där ute. Det känns därför extra roligt att vi nu anordnar en tävling där två vinnare får ta med sig ytterligare en person och få vara med alla upptåg som kommer hända under kvällen den 17 april på ShockStore och Palace i Göteborg.

Nedanståede saker säger ShockStore kommer hända under kvällen:

Skärtorsdagen den 17:e april 19.00 börjar Releasepartyt på ShockStore, en fantastiskt häftigt VIP-kväll. Du som VIP-gäst kommer erbjudas en kall öl från Falcon, samt hårdrockswhiskyn från Sweden Rock – Holy Spirit Black Label

Det kommer anordnas makalöst häftiga utlottningar från UNIF och Dr Martens, du har även chans att vinna exklusiva VIP-biljetter till Sweden Rock i samarbete med Brands For Fans och Sweden Rock Holy Spirit.

Klockan 21.00 fortsätter festen vi på Palace, där man med en god drink i handen ska få se den exklusiva förhandsvisningen av The Last Band’s musikvideo (som är förband till H.E.A.T den 18 april på Sticky Fingers) följt av H.E.A.T’s. senaste video till Mannequin Show.

TÄVLING:

– Svara på frågan och ange en motivering varför just du ska vinna priset.
– Dela tävlingen på Facebook.
– Gilla Rockbladet.seShock.se och Brands For Fans på Facebook.
– Vinnaren får själv stå för eventuell resa och logi till Göteborg.
– Du behöver vara minst 18 år.
– TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD.

 

I SAMARBETE MED:

shock-se-loggo

HOLY-BLACKLABEL-1

BFF_logo_liten

Relaterade artiklar