TÄVLING: Sweden Rock Festival – Vinn en 4-dagarsbiljett inklusive VIP-Uppgradering

Tillsammans med Sweden Rock Holy Spirit Black Label och Brands For Fans tävlar vi nu ut en 4-dagarsbiljett inklusive VIP-Uppgradering. Svara på några frågor och chansen finns att just du blir vinnaren.

srf-2014-small

TÄVLING: 4-dagarsbiljett inklusive VIP-Uppgradering till Sweden Rock Festival och andra och tredjepriset är varsin Holy Spirit T-shirts. För att få vara med i tävlingen behöver du vara minst 25 år och du behöver kunna ta dig till Sweden Rock Festival på egen hand. 

– Besvara frågorna nedan som handlar om Brands For Fans och Sweden Rock Festival.
– Dela den här tävlingen på Facebook
– Gilla både Brands For Fans och Rockbladet.se på Facebook
– Du behöver vara minst 25 år för att få vara med i den här tävlingen
– TÄVLINGEN AVSLUTAS 21.00 TISDAGEN 22 april

 

 

 

SWEDEN ROCK FESTIVAL 2014 – LINEUP

Årets lineup är helt makalöst bra, eller vad sägs om:

Black Sabbath, Alice Cooper, Rob Zombie, Volbeat, Alter Bridge, Megadeth, W.A.S.P, Ted Nugent, Billy Idol, Black Stone Cherry, Sir Reg, Thundermother, The Hawkins, Royal Republic och många många fler.

psssst, du har väl inte glömt bort Sweden Rock Quiz:et?

 

I SAMARBETE MED:

HOLY-BLACKLABEL-1

BFF_logo_liten
 

Relaterade artiklar