AVSLUTAD – Follow The Fan – Blogga om ditt liv som Iron Maiden-fan – AVSLUTAD

TÄVLINGEN OCH UTTAGNINGEN är nu avslutat och klar. Mer information kommer snart!! Tack alla ni som skickat in era bidrag!!

BruceDickinson-TROOPERAle

Rockbladet.se/followthefan vill veta hur du som ett riktigt ”fan” laddar upp inför en Iron Maiden konsert. Rockbladet.se/followthefan i samarbete med TROOPER Ale ger nu två personer möjlighet att få ett var sitt festival-pass till Bråvallafestivalen för att just se bandet Iron Maiden. Är du över 25 år, älskar Iron Maiden och TROOPER Ale mer än någonting annat på jorden. Älskar du dessutom att Instagramma, Facebooka och blogga om ditt liv som fan, då är detta någonting för dig. Fyll i formuläret nedan och se om det blir just dig vi får följa!

Vi söker nu 2 personer som vi (Rockbladet.se, TROOPER Ale och ”Follow The Fan”) får följa under veckorna inför Iron Maidens spelning på Bråvalla. Du bör vara ”kungen och drottningen” i social media, blogga, Instagramma, facebooka osv så vi ser er resa. Vi träffas några gånger och följer upp hur det går. Åldersgränsen är 25 år eftersom vi förutsätter att du gillar Iron Maidens egna öl TROOPER Ale. Nu är det upp till dig att övertyga juryn, som består av Rockbladet.se och Brands For Fans, om att du är rätt person.

Din fan-resa kommer via Rockbladet.se/followthefan att vara aktiv i ungefär en månads tid och kommer att bli publicerad via Rockbladet.se's, Brands For Fans och Iron Maiden Beers egna kanaler. Så, nu är det bara att sätta igång och ansöka! Ansök kan skickas till oss fram till 27 maj. 

Fyll i ansökan nedan och berätta varför just DU är den mest rätta för det här uppdraget!!

– Du måste minst vara 25 år
– Du älskar Iron Maiden och TROOPER Ale mest av allt på jorden.

– Fyll i ansökan
– Gilla Rockbladet.se, Iron Maiden Beers och Brands For Fans på Facebook
– Dela vidare artikeln till alla dina vänner
 

HORNS UP!!

TÄVLINGEN OCH UTTAGNINGEN ÄR NU KLAR!!

 

TROOPER Ale – Fakta om

Kolla in faktafilmen om hur TROOPER Ale tillverkas tillsammans med Bruce Dickinson.

 

Du finner all info om TROOPER Ale på www.ironmaidenbeer.com och www.brandsforfans.se/trooper och Systembolaget.

 

LÄNKAR
FollowTheFan.com
Facebook.com/FollowTheFan
Instagram.com/InstaTheFan
Twitter.com/TweetingTheFan

 

 

Relaterade artiklar