KONSERTFOTO: KoRn – Arenan – 9/5

KoRn besökte huvudstaden för en efterlängtad spelning på Arenan igår. De tog även med sig bandet Hacktivist, båda banden levererade inför ett extremt taggat publikhav.

09052014-KORN-arenan-JS-_DSC1321

Klockan var 18.25 när jag anlände till de stora tunga portarna som var ingången till arenan. Många fans stod redan och väntade på sina stora idoler sedan några timmar tillbaka, regn och kyla var ingen tillräckligt bra ursäkt för att missa spelningen. Vi småpratade och förhoppningarna var skyhöga, KoRn levererar alltid en brutalt bra show.

Först ut var Hacktivist, ett rap-metal band från England. De bjöd publiken på några låtar, bandet var otroligt roliga att plåta. Hacktivist avslutade sina sista minuter med att dra igång en circle pit under låten Elevate!

Klockan 20.30 tystande musiken helt, jublet från publiken översteg nästan allt annat tänkbart oljud. Sedan började det välkända introt som smälte samman med kvällens första låt Falling Away From Me, publiken sjöng med för full hals redan från början. När bandet stod på scen var lyckan total, vi fick även höra Twist och Got The Life. Efter de tre låtarna var vi tvungna att lämna lokalen. Korn är ett grymt bra liveband, jag hade gärna stannat längre om jag haft möjligheten. Fansen hade rätt, de som fick uppleva hela konserten gick nog hem med ett gigantiskt leende på läpparna.

 

SE HELA BILDSERIEN – KoRn

 

SE HELA BILDSERIEN – Hacktivist

 

EVENTThe paradigm shift tour 2014
BAND: KoRn & Hacktivist (Support)
DATUM: 2014-05-09
FOTO & TEXT: Jimmie Sonelius (Jimmie.sonelius@rockbladet.se)

BANDFAKTA – KoRn

MEDLEMMAR
Jonathan "JDevil" Davis – Sång
James "Munky" Shaffer – Gitarr/bakgrundssång
Brian "Head" Welch – Gitarr/bakgrundssång
Reginald "Fieldy" Arvizu – Bas 
Ray Luzier – Trummor 
 
HEMSIDA | FACEBOOK |
 

BANDFAKTA – Hacktivist

MEDLEMMAR
Jermaine "J" Hurley – Sång
Ben Marvin – Sång
Josh Gurner – Bas
Richard Hawking – Gitarr, sång och programering
Gereon Homann – Trummor

HEMSIDA | FACEBOOK |

 

Relaterade artiklar