KONSERTFOTO: NOFX – Klubben – 11/5

NOFX avslutar sin europa turne på Klubben i stockholm och trotts egen utsago en segstartad dag, så bjöds det på ordentlig show, bra energi och mycket humor!

Annons 

 

11052014-NOFX-klubben-JS-_DSC1616

Efter 10års spelande på festivaler världen över så fick vi återigen se NOFX på exklusiva klubbspelningar igen, söndagen 11/5 avslutades turnén på Klubben i Stockholm, med sig hade dom Atlas losing grip, ett svenskt punkrock band som spelat på festivaler över hela världen.

Tillsammans bjöd de på en hejdundrande spelning, redan till Atlas losing grip hade lokalen fyllts på ganska bra, inte helt fullt, men fortfarande en riktigt bra stämning och det fylldes stadigt på under hela spelningen.

Väl när det börjar bli dax för NOFX så är det KNÖKFULLT och förväntningarna ordentligt höga, klockan drar förbi 20.30, när väl Erik Sandin kommer upp på scenen och sätter sig vid trummorna jublas det högt!

"Fat" Mike drar igång med lite snack med publiken, "El Hefe" känner igen några i publiken som hade följt med från Göteborg och en kille med galen spiktuppkamm får lite skön uppmärksamhet och får höra att kammen aldrig kommer överleva hela konserten! Ack vad rätt dom hade, i slutet av spelningen har ena spiken böjt sig och guppar i takt med musiken, men som plåster på såren fick han komma upp på scenen under en låt, vinn vinn skulle jag tro!

NOFX bjöd på en fart och energifylld show, med bra musik, bra humor och jag tror med säkerhet att publiken älskade det, jag hade ordentligt kul i alla fall!

 

SE HELA BILDSERIEN – NOFX

 

SE HELA BILDSERIEN Atlas losing grip

 

EVENT: NOFX
BAND: NOFX & Atlas losing grip (Support)
DATUM: 2014-05-11
FOTO & TEXT: Jimmie Sonelius (Jimmie.sonelius@rockbladet.se)

BANDFAKTA – NOFX

MEDLEMMAR
"Fat" Mike Burkett – Sång, bas
Eric Melvin – Gitarr/bakgrundssång
Aaron "El Hefe" Abeyta – Gitarr/bakgrundssång 
Erik Sandin – Trummor 
 
HEMSIDA | FACEBOOK |
 

BANDFAKTA – Atlas losing grip

MEDLEMMAR
Rodrigo Alfaro – Sång
Stefan Bratt – Bas
Gustav Burn – Gitarr
Max Huddén – Gitarr
Julian Guedj – Trummor

HEMSIDA | FACEBOOK |

 

 

 

Relaterade artiklar