NYHET: Slayer gör exklusivt klubbgig i Malmö

På fredag får vi chansen att se giganterna på Stockholms nya stjärnskott på festivalhimlen, nämligen STHLM Fields. I dag kan vi också stolt meddela att Slayer kommer till Malmö för en exklusiv klubbspelning på KB den 22 juni! Biljetterna till konserten släpps på fredag den 30 maj kl 10.00. 

Annons 

 

slayer_logo_by_gothdeath-d32tfjh

Med elva album, tusentals spelningar och över 30 år tillsammans är Slayer ett av världens största och viktigaste metalband, någonsin. Medan andra tvingats leva på nostalgi och gamla minnen, fortsätter Slayer att ständigt övertyga och aldrig tappa greppet som världens hårdaste band. Alltid lika vackert brutalt.

Sedan ett av världens bästa och mest inflytelserika metalalbum, ”Reign in Blood”, släpptes för 27 år sedan har de haft demonproducenten Rick Rubin vid sin sida. Ett vinnande samarbete som även ledde dem fram till det senaste albumet ”World Painted Blood” som kom 2009.

Efter den tragiska bortgången av gitarristen Jeff Hanneman förra året är Slayer tillbaka med den tunga singeln "Implode", deras första nya låt på fem år. Bandet har också bekräftat att det kan bli en ny Slayer-platta till 2015. Ett bevis nog för att Slayer fortfarande har viktiga saker att uträtta.

Köp din biljett och håll hårt i den, detta kommer bli en konsert som går till historien.

Datum

22.6 – Malmö, KB

Relaterade artiklar