SABATON-Tävlingen avgjord och vinnarna är….

Högaktuella SABATON, som precis släppt sitt nya album HEROES, ska göra en exklusiv konsert på Spotifys Högkvartér i Stockholm nästa fredag den 23 maj. Rockbladet.se tillsammans med Spotify tävlar nu biljetter till konserten. Tävlingen är nu avgjord och fansen har blivit kontaktade.

Sabaton-Bandbild2014

Rockbladet tillsammans med Spotify tävlat ut 15st biljetter till Sabaton exklusiva konsert på Spotifys huvudkontor i Stockholm idag fredag den 23 maj. De 15 vinnarna få även ta med sig en vän. Kvällen kommer börja med mingel från klockan 18.00 och Sabaton beräknas ställa sig på scenen runt klockan 20.00.

De lyckliga vinnarna är:

Peter Jonsson
Sanneli Altink
Ludde Alajärvi
Alexander Sjöqvist
Anders Forsberg
Andreas Jensen
André Holsby
Andreas Östlund
Fredrik Åström
David Remadahl
Hanna Lindholm
Andreas Björklund
Karl Jansson
Martina Karlsson
Eva-Lotta Forsström

Rockbladet.se, Sabaton och Spotify säger stort grattis till er och vi ses ikväll!!

Relaterade artiklar