Tävlingen är nu avgjord och vinnarna är kontaktade för den exklusiva Sabaton-konserten

Högaktuella SABATON, som precis släppt sitt nya album HEROES, ska göra en exklusiv konsert på Spotifys Högkvartér i Stockholm nästa fredag den 23 maj. Rockbladet.se tillsammans med Spotify tävlar nu biljetter till konserten. Tävlingen är nu avgjord och fansen har blivit kontaktade.

Sabaton-Bandbild2014

Rockbladet tillsammans med Spotify tävlar nu ut 15st biljetter till Sabaton exklusiva konsert på Spotifys huvudkontor i Stockholm. De 15 vinnarna få även ta med sig en vän. Kvällen kommer börja med mingel från klockan 18.00 och Sabaton beräknas ställa sig på scenen runt klockan 20.00.

Det som krävs för att kunna delta i tävlingen är följande:

– Du måste vara minst 18 år

– Gilla Rockbladet.se och Spotify på Facebook

– Bli följare av Rockbladet på Spotify för att få kolla på den senaste rock & metal-musiken.

– Sist men inte minst, besvara frågan nedan,

Relaterade artiklar