BANDIT ROCK – RIVSTART: Bollnäs-Martin har skrivit en låt om sin side-kick Richie – Superhjältelåten

Radiokanalen Bandit Rocks morgonprogram RIVSTART med Bollnäs-Martin och Richie är en mycket populärt program, en riktigt bra rockstart varje morgon mellan 6-10. Kärleken mellan dessa herrar är oändligt stor, så stor att Bollnäs-Martin har skrivit en dedikerad låt om RICHIE. Den heter SUPERHJÄLTELÅTEN och de har även spelat in en video till den. 

 130301-RIVSTART-JL-BILD-1005

Bollnäs-Martin och Richie är de två huvudrollsinnehavarna på radiokanalen Bandit Rocks morgonprogram RIVSTART.

De har programpunkter som "Dagens Shitlist", där Bollnäs-Martin varje dag nämner tre saker han tycker mindre om. En annan stor programpunkt är "världens största tävling"BOLLNÄS eller RICHIE?" Där de säger ett påstående, sen får lyssnarna ringa in och säga vem de tror påstående stämmer in på.

De har så klart ofta olika gäster med under sändingen, alltifrån band till andra intressanta personer. Sändningarna innehåller en stor portion humor. De har sin stil och den passar väl in på alla de rockers där ute som lyssnar på kanalen. Förutom att man får lyssna på mycket bra musik, får man även alltid sig ett riktigt gott skratt!!

Bollnäs-Martin har nu skrivit och spelat in en låt om sin Sidekick Richie, han har valt att kalla den SUPERHJÄLTELÅTEN och är en kärleksfull låt som beskriver vilken hyvens kille Richie är. De har också lagt ned "stora
summor pengar" på att spela in en video till låten också. Den visar även hur populär Richie är på kontoret och vilken läcker tillvaro han har som superhjälte på Bandit Rock.

"Frågan är bara, ska ta detta seriöst, eller ska man bara lägga sig ned och skratta"?

Kolla in och lyssna själv och tyck till!!

 

 

FÖLJ Bandit på Sociala medier:
Facebook.com/Banditrock
Instagram.com/Banditrock

 

Rockbladet.se var tidigare i år Officiell Samarbetspartner under Bandit Rock Awards. Där vi LIVE-rapporterade hela eventet som höll till på Annexet den 8 mars.

Kolla in bilder därifrån: BANDIT ROCK AWARDS 2014.

Rockbladet.se bevakar många av sommarens festivaler och just nu är ett fem man stort crew på plats nere på BRÅVALLA utanför Norrköping där bland annat IRON MAIDEN spelar redan första kvällen.

Följ detta på:


LIVE.Rockbladet.se
Instagram.com/Rockbladet
Facebook.com/Rockbladet

#rockbladet #rblive #rbbråvalla2014 #bråvalla2014

Rockbladet.se tillsammans med RIVSTART och BANDIT ROCK 106.3 önskar er en grymt kul fortsättning på FESTIVALSOMMAREN!

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
FOTO: Micke Andersson (micke.andersson@rockbladet.se)
FOTO: Jonas Lööw

Relaterade artiklar