BRÅVALLA NYHET: Torsdagsbesökarna får fredagsbiljett som kompensation

Nu börjar första dagen på Bråvalla Festival 2014 komma till sin ända. Rent musikaliskt har det varit en riktigt bra dag. Dock så finns det vissa saker som gått mindre bra. Under torsdagen har det nya chipsystemet för betalning på festivalen dragits med problem. Även om många av dessa problem har ordnat sig efterhand under eftermiddagen och kvällen har en del problem fortfarande inte lösts helt.

bråvalla

De återstående problemen kommer att fixas under natten och chipsystemet kommer att fungera som det ska under fredagen och lördagen.

För att kompensera alla festivalbesökare med endagsbiljett till torsdagen kommer dessa att få gå gratis på festivalen även under fredagen. Det enda de behöver göra är att behålla sitt torsdagsarmband på sig för att komma in.

Följ händelserna på festivalen via:
LIVE.Rockbladet.se
Instagram.com/Rockbladet
Facebook.com/Rockbladet

 

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

Relaterade artiklar