FESTIVAL: Inför Bråvalla festivalen

FKP Scorpio arrangerar Bråvalla festivalen för andra året i rad. Efter förra årets publicsuccé säkrade festivalen titeln som Sveriges största festival genom tiderna med en publiksiffra på 50 000 besökare. Kan årets lineup möta förväntningarna?

bråvalla festival

Det är dags att ladda för den tre dagar långa festivalen som tar plats på Bråvalla flygfält i utkanten av Norrköping mellan den 26 och 28 juni. Musikfantaster laddar nu väskorna med diverse festivalnödvändigheter där alkohol står högt upp på listan. Årets lineup är en regnbåge av musikaliska akter med inslag av alla musikgenrer som heavy-metal bandet Iron Maiden, punkbandet Dropkick Murphys, elektroniska Axwell och Ingrosso från tidigare Swedish House Mafia eller poppiga Bastille. De stora dragplåstren på årets festival är alldeles för många för att räkna upp.

MIN TOP FEM UTAN INBÖRDES ORDNING

 

The bloody beetroots

 

We came as romans

 

Banks

 

Of Mice And Men

 

You me at six

 

Rockbladet.se på plats under BRÅVALLA:

Rockbladet.se kommer ha ett fem personers starkt crew på plats. Vi kommer se till att du ska kunna ta del av mycket av de som händer på plats på det gamla flygfältet utanför Norrköping. Det kommer bli LIVE-rapporteringar från konserterna, det kommer bli korta filmklipp från intervjuer med både band och er besökare. All LIVE-rapportering kommer komma upp i ett samlat format på LIVE.Rockbladet.se

Du kommer få recensioner från en handfull konserter. 

Vi kommer även skriva en krönika för varje dag, där du kommer kunna få allting återberättat om samtliga konserter som vi kollat in, hur festivalen varit i stort, roliga och coola iaktagelser. Helt enkelt en grym sammanfattning av vad som händer under festivalens alla tre dagar.

LIVE-Rapporteringen kommer du kunna följa via Instagram.com/Rockbladet med hash-tags: #rockbladet #rblive #rbbravalla2014 #bravalla2014 och via LIVE.Rockbladet.se

Krönikor och fulla recensioner kommer att publiceras på Rockbladet.se.

VI SOM RAPPORTERAR FRÅN BRÅVALLA ÄR:

Malene Aakre (malene.aakre@rockbladet.se)
Philip Almén (philip.Almen@rockbladet.se)
Linda Hasselblad (linda.hasselblad@rockbladet.se)
Shora Ahmadi (shora.ahmadi@rockbladet.se)
Fredrik Olofsson (fredrik.olofsson@rockbladet.se)

Relaterade artiklar