Följ BRÅVALLA 2014 via LIVE.Rockbladet.se

26-28 juni öppnar dörrarna till hårdrocksfestivalen utanför Norrköping med namnet BRÅVALLA FESTIVAL 2014. Det är en 3-dagars festival som har äran att ha inte mindre än IRON MAIDEN som årets stora Headliner-akt. Till de övriga ställer sig KINGS OF LEON, OFFSPRING, BRING ME THE HORIZON, TRIVIUM, ANTHRAX, BAD RELIGION, CLUTCH och många många flera. LIVE.Rockbladet.se kommer vara på plats med ett fem personer starkt crew som kommer hålla dig uppdaterad av vad som händer nere i Norrköping.

festival-2014-bravalla

Imorgon drar äntligen nästa stora nordiska musikfestival BRÅVALLA FESTIVAL 2014 igång. En 3-dagarsfestivalen kommer hållar i utkanten av Norrköping mellan den 26-28 juni. Årets grymt stora Headliner-akt är inte mindre än IRON MAIDEN, som redan spelar första kvällen. Förutom Iron Maiden kommer du kunna se KINGS OF LEON, OFFSPRING, BRING ME THE HORIZON, TRIVIUM, ANTHRAX, BAD RELIGION, CLUTCH, RAUBTIER, DRÖMRIKET, MUSTASCH och många många flera.

Rockbladet.se har ett fem personers starkt crew på plats. Malene Aakre, Fredrik Olofsson, Linda Hasselblad, Shora Ahmadi och Philip Almén.

Via de kommer du kunna följa festivalen på LIVE.Rockbladet.seInstagram.com/RockbladetFacebook.com/Rockbladet.

Du kommer få recensioner från en handfull konserter.
De kommer även skriva en krönika för varje dag, där du kommer kunna få allting återberättat om samtliga konserter de kollat in, hur festivalen varit i stort, roliga och coola iaktagelser. Helt enkelt en grym sammanfattning av vad som händer under festivalens alla tre dagar.
De kommer kontinuerligt ge dig LIVE-uppdateringar via bilder och filmklipp så att du som är på festivalen inte missar någonting och även för dig där hemma som inte har möjlig att vara på plats ska kunna följa händelserna på plats.

Följ alla händelser via Instagram.com/RockbladetFacebook.com/Rockbladet med hash-tags: #rockbladet #tblive #rbbravalla2014 och/eller via LIVE.Rockbladet.se.

Recensioner och bildgallerier finner du på specialsidan www.rockbladet.se/festivaler/bravalla2014.

VI SES I VIMLET OCH PÅ WEBBEN!

Rockbladet.se Crew
Malene, Fredrik, Linda, Shora och Philip

Relaterade artiklar