Följ COPENHELL 2014 via LIVE.Rockbladet.se

11-13 juni öppnar dörrarna till hårdrocksfestivalen i Köpenhamn med namnet COPENHELL. Det är en 3-dagars festival som har äran att ha inte mindre än IRON MAIDEN som årets stora Headliner-akt. Till de övriga ställer sig TWISTED SISTER, WITHIN TEMPTATION, ANTHRAX, BAD RELIGION, CLUTCH och många många flera. LIVE.Rockbladet.se kommer vara på plats med ett fyra personer starkt crew som kommer hålla dig uppdaterad av vad som händer nere i Köpenhamn.

Copenhell-2014-Poster-Ad-300

Idag drar äntligen nästa stora nordiska hårdrocksfestival COPENHELL 2014 igång. Det är en 3-dagarsfestivalen som kommer hållas i utkanten av Köpenhamn mellan den 11-13 juni. Årets grymt stora Headliner-akt är inte mindre än Iron Maiden, som redan spelar första kvällen. Förutom Iron Maiden kommer du kunna se Twisted Sister, Withing Temptation, Anthrax, Bad Religion, Clutch och många många flera.

Rockbladet.se har ett fyra personers starkt crew på plats. Fredrik Olofsson, Charlotte Maroni, Anna och Thorbjörn Skogh. Via de kommer du kunna följa festivalen på LIVE.Rockbladet.se. Du kommer få recensioner från en handfull konserter. De kommer även skriva en krönika för varje dag, där du kommer kunna få allting återberättat om samtliga konserter de kollat in, hur festivalen varit i stort, roliga och coola iaktagelser. Helt enkelt en grym sammanfattning av vad som händer under festivalens alla tre dagar.

Följ alla händelser via Instagram.com/Rockbladet med hash-tags: #rockbladet #tblive #rbcopenhell2014 och/eller via LIVE.Rockbladet.se.

Relaterade artiklar