KONSERT: Drömriket (Bråvalla)

Drömriket är först ut på fredagens rockscen och detta med ingen mindre än Ralf Gyllenhammar i spetsen. Drömriket var helt okänt för min del och det är inte förrän jag hör sångaren som jag inser att det är Ralf som står på scen, dock iklädd peruk. Det här kan bli intressant.

Martina_Jelvinger-Drömriket-6

Så snart Drömriket drar igång är det inte längre några tvivel om vem frontmannen är. Ralf Gyllenhammar har ett sätt som inte går att ta miste på. Sättet han pratar på, rör sig på scenen, attityden. Han hör hemma på scenen, det bara är så. Låtarna EldKorrugerad Plåt och Skyskrapan Brinner kan jag verkligen rekommendera, även om det här är musik jag kanske inte lyssnar på till vardags. Är det musik du lyssnar på så ge bandet en chans. Du lär inte bli besviken! Drömriket är utan tvekan ett liveband och de har en bra publikkontakt. 

SKRIBENT: Linda Hasselblad (linda.hasselblad@rockbladet.se)


FOTOGRAF: Martina Jelvinger 

EVENT: Drömriket

ARENA: Bråvalla / Norrköping


DATUM: 2014-06-27


BÄST: Eld

BETYG: 
6/10

Relaterade artiklar