Konsert: We Came As Romans (Bråvalla)

We Came As Romans är ett melodiöst metalcore-band från USA som hållit igång sedan 2005. Ett band som snabbt växte i popularitet och som idag är ett av de större post-hardcore banden. Senaste plattan "Tracing Back Roots" släpptes förra året och har visat upp en mer mångfacetterad bild av We Came As Romans än vad vi fått uppleva på bandets tidigare plattor.

Martina_Jelvinger-WeCameAsRomans2

Redan från första stund studsar medlemarna i We Came As Romans runt på scen. Bokstavligen. Jag imponeras av den otroliga energi bandet har. Publiken är inte sen att hänga med på noterna. De röjer med samma energi som bandet, bildar mosh-pits och bara kör allt vad de orkar. Frågan är om det är killarna i We Came As Romans eller publiken som röjer mest? Bandet har grymt kul medan de öser på och det låter klockrent. Låtarna HopeTo Plant a Seed och Tracing Back Roots är några av bandets bästa. det här är ett band vi lär få se och höra mer av framöver. Grymt!

SKRIBENT: Linda Hasselblad (linda.hasselblad@rockbladet.se)


FOTOGRAF: Martina Jelvinger 

EVENT: We Came As Romans

ARENA: Bråvalla / Norrköping


DATUM: 2014-06-27


BÄST: Tracing Back Roots

BETYG: 
9/10

Relaterade artiklar