KONSERTFOTO: Kreator – Metallsvenskan – 2014-05-23

Kreator är ett band som jag älskar att upptäcka live, jag står i fotodiket med den enda vetskapen om att det ska vara Thrash Metal. Mille Petrozza kliver in på scenen och sedan smäller det. 

KREATOR

Kreator levererar som en känga rakt i magen och det är otroligt bra. Publiken är lite seg men den karismatiske Petrozza vägrar låta publiken stå och vara passiva, han får igång en moshpit och någon halvhjärtad circlepit. Det har jag inte upplevt på många år, jag kastar mig ur fotodiket och in i publikhavets turbulenta ytterkanter. Årets roligaste upplevelse utan tvekan.

Det är svårt att inte gilla Kreator om man har Slayer varmt om hjärtat, för min del tycker jag att det var ett intressant band till Metallsvenskan 2014. Det var dock många som saknade låtar från de tidigare skivorna.

SE HELA BILDSERIEN – KREATOR

 

TEXT & FOTO: Torbjörn Skogsberg (torbjorn.skogsberg@rockbladet.se)
EVENT: Metallsvenskan 
DATUM: 23e Maj, 2014
BÄST: Mosh piten! 

Betyg: RB-Betyg-7_10


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Torbjörn Skogsberg

Fotograf bosatt i Örebro.

Gillar att plåta band på mellanstora scener där närvaron finns kvar men där ljuset är påkostat. Skriver ibland lite till mina bilder.

Latest posts by Torbjörn Skogsberg (see all)

Relaterade artiklar