KONSERTNYHET: Mando Diao till Annexet i Stockholm

Efter monstersuccén med ”Infruset” tog de svenska kungarna Mando Diao sikte på ytterligare ett högt berg att bestiga i form av nya skivan ”Aelita”. Albumet är precis den injektion av nytt blod som vi så behöver. Idag kan vi meddela att Mando Diao spelar på Annexet i Stockholm lördagen den 8 november. Biljetterna släpps den 2 juli kl 9.00.

Annons 

 

mando_diao_press

Mando Diao har sedan starten för snart femton år sedan alltid provocerat och gått sin egen väg; från de souliga rockstänkarna på ”Bring ’Em In” via de sorgsna stråkarna och vackra stämmorna på ”Never Seen The Light of Day” och vidare till dansgolvsfyllaren ”Dance With Somebody” från det The Salazar Brothers-producerade albumet ”Give Me Fire”Mando Diao har alltid visat att de vågar ta sig an nya utmaningar.
 
Nu är de aktuella igen med sitt vattendelande album ”Aelita”. Bandet som omfamnats av hela Sverige med deras tonsättning av Gustaf Frödings texter i ”Infruset” tar nu en annan inriktning och har spelat in en skiva där huvudpersonen är en rysk analog synt som också gett albumet sitt namn – Aelita. Gustaf Norén och Björn Dixgård hittade den i en second hand-butik i Stockholm och föll för dess skeva beteende och sturska ljud. Resultatet är en skiva som pulserar mörkt bland svepande och gnistrande syntmelodier. Singeln ”Black Saturday” har spelats flitigt på radion och i sin recension av skivan sade Jan Gradvall ”Må de aldrig lyssna på några andra röster än de inuti sitt eget huvud”, ord sanna om något.  
 
Idag kan vi meddela att Mando Diao kommer att spela på Annexet i Stockholm lördagen den 8 november. Det gäller att ställa klockan på 9.00 den 2 juli då biljetterna släpps.

Datum

8.11 – Stockholm, Annexet

Biljettinfo:
Biljetterna kostar 395 kr + serviceavgift och säljs via AXS.com, LiveNation.se samt Stockholm Globe Arenas biljettkassa tel 077-131 00 00 och AXS-ombud.
 

Relaterade artiklar