KONSERTNYHET: Seether till Stockholm i november

Sydafrikas största exportgåva Seether kommer till Sverige lagom till höstmörkret greppat tag om oss. Tungrockarna som sålt miljontals skivor runtom världen ställer sig på Klubbens scen i Stockholm den 27 november. Biljetterna släpps till försäljning den 25 juni kl 9.00.

Seether_GeneralPress_3_credit_MarinaChavez

Sedan starten starten strax innan millennieskiftet har Seether fullkomligt exploderat. De är nu en rutinerad akt som sålt miljontals av album, vunnit ett flertal utmärkelser (MTV Africa Awards, South African Awards, Billboard Charts, Canadian Hot 100) och skapat sig en fanskara som vuxit sig större och mer hängiven för varje år som går. Duetten med Evanescence-sångerska Amy Lee ”Broken” blev en internationell hit och medryckande ”Country Song” är ett praktexempel på Seethers förmåga att skapa låtar som fastnar i hjärnan.

Seether har tidigare gästat Sverige, då inför ett packat Brewhouse i Göteborg, och nu kommer tar de svensk mark igen när de intar huvudstaden. Markera den 27 november med rött i kalendern och häng på låset när biljetterna släpps. 

Datum

27.11 Stockholm, Klubben – Fryshuset

Relaterade artiklar