PÅGÅNG: Smash Into Pieces går in i studion!

Sveriges kanske mest och hårdast turnérande band, Smash Into Pieces går in i studion för att spela uppföljaren till "Unbreakable" idag 5 juni. 

Annons 

 

Smash Promo-450px

SMASH INTO PIECES är just nu i Varberg och har installerat sig för produktionen av nya plattan i Fascination Street´s studio. Uppföljaren till "Unbreakable" som också blir bandets andra skiva har ännu inte fått någon titel. Under dryga veckas tid kommer bandet att arbeta tillsammans med ingen mindre än Johan “Myran” Örnborg (James LaBrie, Soilwork, Arch Enemy, opeth mf l) för att spela in trummor. Albumet väntas släppas i början på nästa år via Gain / Sony Music (Europe, Crashdiet, Hardcore Superstar, Pop Evil mf l) och första singeln alla stå ut med att vänta till hösten 2014!

Fascination-Street-Studios-450px

Bandet kommenterar skivinspelningen:

“Inför debutskivsinspelningen 2011 så var jag så taggad så jag (bokstavligen) kunde sprängas! Denna gång känner jag samma sak fast 10 gånger om! Dom som redan diggar Smash idag kommer garanterat INTE bli besvikna på uppföljaren!! “MUMS” är ordet tillsammans med begreppet ´Kött & Potatis´”
– Chris Adam Hedman Sörbye, sångare & frontman.

“Inför uppföljaren till “Unbreakable” har vi fokuserat på att få de nya låtarna mer som vi faktiskt låter live, dvs lite råare och skitigare men fortfarande med stora refränger.”
– Per Bergquist, gitarrist.

Följ med bandet på deras resa genom inspelningen av nya plattan via:

| Official | Facebook | Instagram |  

<a href="http://open.spotify.com/album/50KbPRAiNe1L8aAVhEirjg">Smash Into Pieces – Unbreakable</a><span class="s1">

Relaterade artiklar