TÄVLING AVSLUTAD: PEARL JAM – Konsertbiljett och skivan LIGHTNING BOLT

Nu är snart dags för amerikanska rockbandet PEARL JAM att komma till Sverige och Stockholm. Det vill vi på Rockbladet.se fira rejält med en exklusiv tävling. Så ni alla PEARL JAM-fans, kolla in infon nedan och fyll i formulären för att delta i tävlingen.

PearlJam-Tour2014

Amerikanska rockbandet PEARL JAM släppte albumet ”Lightning Bolt” i höstas och nu är bandet äntligen ute på Europaturné igen! Lördagen den 28 juni kommer bandet till Friends Arena för en efterlängtad konsert. Bandets trogna svenska fans är redo för en konsertkväll i sällskap med bandets medlemmar Eddie Wedder, Mike McCready, Stone Gossard, Matt Cameron och Jeff AmentPEARL JAM har gett oss många stora och bra låtar under åren som Alive, Better Man, Jeremy, Yellow Ledbetter, Just Breathe och Black.

 

 

Vi på Rockbladet.se har fått den stora äran tillsammans med Universal Music Sweden att tävla ut KONSERTBILJETTER och deras senaste skiva LIGHTNING BOLTEN ensam vinnare får ta med sig ytterligare en person på deras konsert som hålls på FRIENDS ARENA den 28 juni. 2:an och 3:an kommer vinna varsitt exemplar av nya skivan LIGHTNING BOLT.

Fyll i formuläret nedan senast klockan 21.00 tisdagen den 24 juni, besvara på frågan och berätta varför du vill ta med en vän på PEARL JAMS konsert. Resa och boende ingår ej. Du måste kunna komma till Stockholm lördagen den 28 juni för att ta del av ovan. Vinnarna meddelas per telefon på onsdagen 25 juni.

– Besvara frågan nedan
– Skriv en motivering
.

– Dela den här tävlingen på Facebook.
– Gilla Rockbladet.se på Facebook

Följ händelserna från FRIENDS ARENA via Rockbladet.se's LIVE-Rapporteringssida LIVE.rockbladet.se och sociala medier Instagram.com/Rockbladet och Facebook.com/Rockbladet.

 

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD!!

 

LYCKA TILL!

Önskar

Rockbladet.se & Universal Music Sweden

Relaterade artiklar