VIDEONYHET: Slash feat Myles Kennedy – World on fire

För några dagar sedan gick vi ut med nyheten av SLASH feat MYLES KENNEDY's nya singel WORLD ON FIRE, nu har vi äran att kunna visa upp videon. En videons innehåll innehåller hela rockmytens register så som Sex, Drugs and Rock n Roll.

Annons 

 

 

Slash feat Myles Kennedy and The Conspirators släpper i detta nu videon till sin nya singel WORLD ON FIRE. En rockvideos innehåll varieras så klart beroende på låtens innehåll. När det kommer till videon till World On Fire så har de helt klart valt ett innehåll som rockmyten sedan början symboliserat; Sex, Drugs and Rock n Roll.

Om du går igång på nakenhet, simulerade sexscener, kanske en och annan liten drog, alkohol, en massa pyrotekniska effekter och extremt högljudda gitarrer? 

Då är detta en video för just dig!

SKRIBENT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
BAND: Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators
NYHET: Rockvideon till singeln WORLD ON FIRE
DATUM: 2014-06-17

 

Relaterade artiklar