KONSERTFOTO: Outtrigger – Örebro 17/7

DSC_0219

Annons 

 

Örebro är en oerhört vacker stad, solen skiner som aldrig förr. Grabbarna i Outtrigger får för första gången spela inför hundratals nyfikna Örebroare som ständigt hungrar efter ny musik. Jag kan redan dra slutsatsen om att de lär få spela på denna scen fler gånger.

City Örebro arrangerar ett event hela sommaren som går under namnet "Sommarscen", varje vecka ska nya band få spela. Publiken kommer att kunna beskåda olika genrer varje torsdag, ikväll fick killarna i Outtrigger förgylla vår kväll.

SE HELA BILDSERIEN

 

FOTO & TEXT: Jim Bergqvist (Jim.bergqvist@rockbladet.se)
EVENT: Outtrigger
ARENA: Sommarscen / Stortorget / Örebro
DATUM: 2014-07-17

BANDFAKTA – Outtrigger

MEDLEMMAR

John Löfgren – Trummor
Simon Peyron – Sång
Timmy Andersson – Gitarr
Joakim Agnemyr – Bas
Adam Axelsson – Gitarr

| HEMSIDA | FACEBOOK |

Latest posts by Jim Bergqvist (see all)

Relaterade artiklar