NYHET: Nu släpper THE KNOCKOUTS sin nya singel The Young Will Overcome

Nu släpper THE KNOCKOUTS singeln The Young Will Overcome från kritikerrosade albumet "5000 Miles From Louisville", en vass och mördande bra låt som får vem som helst att svänga på höfterna och gunga i takt med den våldsamt energiska och medryckande melodin.

The YouTube ID of </span>9I2gSuKCSjE<span style="font-size: 13px"> is invalid.

Succéerna har avlöst varandra för krut-trion THE KNOCKOUTS som har funnit ända sen 1996. De har spelat med tunga akter som Social Distortion, Brian Setzer´s Rockabilly Riot, Aggrolites, Living End mfl. Samt spelat på de största festivalerna (bl a Putte i Parken, West Coast Riot, Peace & Love, Spaniens största rockfestival Azkena Rock osv).

De har vunnit en trofé i American Independent Music Awards plus två nomineringar. Joe Perry i Aerosmith, som satt i juryn, tyckte att THE KNOCKOUTS låt "Ever Been Hurt" var en av dem bästa countrylåtarna han någonsin hört!

Frontfiguren, sångaren och gitarristen i THE KNOCKOUTS, Johan Frandsen, är utan tvekan en av Europas skickligaste gitarrister! Han är bl a sponsrad av anrika Gretsch och legendariska TV Jones. Trummisen Ted Jergelind och ståbasisten Kennet Steen är också något i särklass. Att Johan Frandsen dessutom är en helt enastående låtskrivare är en total killer kombination. Hans låtar är starka, dansanta och etsar sig fast och består.

THE KNOCKOUTS lyckas alltid leverera fulländad och smakfull rock med en liten twist, en stilig mix av tillbakalutad och kunglig rockabilly, tillsammans med svängig country och en skvätt knivskarp punk rock, som alltid levereras med lika mycket känsla som attityd.

Ganska nyligen släppte THE KNOCKOUTS uppföljaren till awardvinnande och hypade albumet "Among The Vultures". Nya plattan, "5000 Miles From Louisville", har fått om än ännu bättre recensioner och är inspelad och mixad med stjärnproducenten Stefan Boman (KENT, Hives, Hellacopters, Backyard Babies mfl.)

En total THE KNOCKOUT helt enkelt – SVENSK DYNAMIT NÄR DEN ÄR SOM BÄST!

Relaterade artiklar