NYHET: RAUBTIER får Guldskiva

Raubtier erhåller guldskiva för singeln Låt Napalmen Regna
Under sin spelning på Bråvallafestivalen under helgen fick medlemmarna i det norrländska bandet Raubtier ta emot guldskivor för singeln Låt Napalmen Regna [Despotz Records] som släpptes i januari 2012.

Shora-Ahmadi_Raubtier-event-9834

"Vi på Despotz är otroligt stolta över att ha nått guldstatus i Sverige med singeln Låt Napalmen Regna från Raubtier. Just den singeln är det första släppet vi arbetade tillsammans och vi ser denna utmärkelse som ett bevis på att vårt hårda arbete för att sprida denna bepansrade musik uppskattas. Det här är enbart början, ett delmål, och absolut inte sista utmärkelsen vi levererar tillsammans med ett av Sveriges största rockband" säger Carl-Marcus Gidlöf från Despotz Records.

Sångaren Hulkoff kommenterar bandets guldskiva så här:
"Jag är hedrad, tacksam och vansinnigt stolt. Denna guldskiva är vår kvittens, på att allt blod, all svett och alla kval inte varit förgäves. Jag tackar alla er, som står på vår sida, från botten av mitt hjärta." – Hulkoff, Raubtier 

The YouTube ID of </span>qM6ayn2W6KI is invalid.

Vi på ROCKBLADET.se säger ett stort stort grattis till RAUBTIER och Despotz Records.

| RAUBTIER Facebook | RAUBTIER Official
| Despotz Facebook     | Despotz Official     |

 

Relaterade artiklar