GETAWAY: IMBER – röjde hårt på Black Stage första dagen

Det stockholmsbaserade hårdrocksbandet IMBER fick hoppa in och ersätta det sent avhoppade bandet GORGUTS. De entrade inomhus-scenen BLACK STAGE under första eftermiddagen. Deras karismatiska frontkvinna MY fångar publikens uppmärksamhet både med sin starka sång och teatraliska scen-uttryck.

140807-GRF2014-IMBER-JL-BILD0006

När bandet GORGUTS var tvungen att ställa in sin medverkan i årets festival, så fick FKP Scorpio agera snabbt för att hitta en ersättare. IMBER behövde säkert inte fundera många stunder innan de tackar ja.

När jag lyssnar på deras musik på skiva, så kan jag tycka att det inte riktigt sticker ut i mängden och kanske inte har den stora variationen på låtar. Men när väl bandet ställer sig på scenen så händer det verkligen någonting. Frontkvinnan My Andersson fångar publikens med både sitt teatraliska scenuttryck tillsammans med sin starka röst. De kommer att släppa nytt material senare i år. Då förväntar jag samma tyngd och känsla kryddat med mer dynamik.

BILDSERIE:

 

TEXT & FOTO: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)

BAND: DREGEN
EVENT: Getaway Rock Festival / Red Stage

DATUM: 2014-08-09

 

Relaterade artiklar