GETAWAY: SKITARG – Clownerna kickade igång festivalen på stora scenen

140807-GRF2014-SKITARG-JL-BILD-1003

Clowngalningarna i Skitarg inleder sin spelning med en huligantuta, därefter är vansinnet igång. Medlemmarna springer runt på scenen precis som förväntat, och med en barnslig och lättsam stämning knuffas och fäller de krokben på varandra.

 

Inför en skara på ett antal hundra människor får vi redan under första låten se Barnet och Necrofilip dansa armkrok, täckta i clownsmink och teaterblod. Mellan all rundgång och förvånansvärt dåligt ljud bjuder Skitarg på sin hitkavalkad, både från något äldre skivor och från deras senaste släpp, "Tarmageddon."

Skitarg har en trogen skara fans, men rent generellt är deras musik tämligen ointressant – deras starka sida ligger i att tramsa runt på scenen och underhålla med kullerbyttor och diverse dårskap!

 

BILDSERIE

 

TEXT: Kady Moore
FOTO: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
BAND: Skitarg
EVENT: Getaway Rock Festival / Green Stage
DATUM: 2014-08-07

 

Relaterade artiklar