GETAWAY: Sonic Syndicate – Trotsade värmen och uppmanade fansen till circle pit

På seneftermiddagen hade värmen tagit ett fast grepp om besökarna på Getaway Rock Festival. När Sonic Syndicate entrade scenen struntade de fullständigt i att publiken kunde bli totalt överhettade. De gasade på och redan efter några låtar hade publiken format konsertens första circle pit.

140807-GRF2014-SONICSYNDICATE-JL-BILD0002

Sonic Syndicate var på ett riktigt bra humör. Det fanns ingen tid att spilla, de satte ett högt tempo från start. Publiken fylldes snabbt på framför Red Stage, och de mest entusiastiska fansen längst fram var med på noterna direkt. Bandet gjorde en helgjuten spelning, de gav allt, trycket i låtarna smittade av sig och vi fick se inslag av flera circle pits. Publiken fick nog exakt det som de förväntat sig.

BILDSERIE:

TEXT & FOTO: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
BAND: Sonic Syndicate
ARENA: Red Stage / Getaway Rock Festival 2014 / Gävle
DATUM: 2014-08-08

 

 

Relaterade artiklar