GETAWAY: Steel Panther festar loss på scenen

Man hörde jublet innan Steel Panther klev upp på scenen, en liten folkskara hade samlats. De öppnade med "Pussywhipped", publiken står och svänger med i Steel Panthers rytmer.

140807-steelpanther-grf2014-fo-bild01

Sångaren Michael Starr fick igång publiken med allsång till låten "Party Like Tomorrow is the End of the World." Steel Panthers mellansnack kan vara något av det roligaste och flummigaste ett band kan prestera. Presentationerna som Satchel (gitarr) ger av medlemmarna i bandet är i vanlig ordning helt utan dess like, och den del av publiken som aldrig tidigare sett en Steel Panther-show är minst sagt förvånade över deras framträdande.

Glada och förvånade miner syns över hela publikskaran. Steel Panther har en ordentligt underhållande show, så har ni inte sett dem tidigare och gillar flummig musik, då är Steel Panther det rätta bandet för er!

 

BILDSERIE

 

TEXT: Kady Moore
FOTO: Fredrik Olofsson (fredrik.olofsson@rockbladet.se)
BAND: STEEL PANTHER
EVENT: Getaway Rock Festival / Green Stage
DATUM: 2014-08-07

Relaterade artiklar