GETAWAY: The Haunted

Regnet öser ner, men det skiter de flesta i publiken i. Det är en salig blandning av regnponchos och dyngsura festivalbesökare som röjer till The Haunted på Red Stage. Jag älskar låtar som 99, Trespass och No Compromise. Men Eye Of The Storm är nog en av bandets bästa denna spelning. The Haunted har otrolig energi, men det är något som gör att det stundvis inte räcker hela vägen. Kan det vara vädret??

140807-GRF2014-THEHAUNTED-JL-BILD0002

Under spelningens gång slår Marco Aro (i vanlig ordning) micken i pannan på sig själv så många gånger att han till slut blir blodig.. Det är något som verkligen är typiskt för Marco Aro och The Haunted!

TEXT: Linda Hasselblad
FOTO: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
BAND: The Haunted
EVENT: Getaway Rock Festival / Red Stage
DATUM: 2014-08-07

Relaterade artiklar