NY ROCKVIDEO: Five Finger Death Punchs nya video

FIVE FINGER DEATH PUNCH släpper en ny video till låten WRONG SIDE OF HEAVEN. Videon handlar om hemlösa krigsveteraner som lider utav PTSD, TBI och depression. De har tjänat sitt land i många år, men får trots detta ingen hjälp.

Annons 

 

 

Bandet har existerat sedan 2005, de fem grabbarna kommer från Los Angeles. De har hunnit med att släppa fem album och turnerat världen över. Five Finger Death Punch har besökt oss tre gånger, senast spelade de på Bandit Rock Awards som kvällens huvudakt. Låtar som ”Wrong Side Of Heaven”,”Home Of The Rising Sun”, ”Coming Down”, ”Bad Company”, ”Far From Home”, ”Under And Over It”, ”Lift Me Up”, har sällan lämnat någon oberörd.

I samband med släppet utav den nya videon har bandet också designat en limiterad utgåva utav “No One Gets Left Behind” t-shirts. Dessa kommer bara att finnas tillgängliga via en kampanj som alla kan ta del av, pengarna kommer enbart att gå till de utvalda organisationerna som visas i slutet av videon. För mer information om kampanjen, besök deras temporära sida http://www.5fdp4vets.com/.

Bandet skrev för några timmar sedan detta på sin officiella Facebook sida:

We wanted to do something impactful to help our veterans in need.  With this video and the accompanying campaign we hope to shed more light on the seriousness of their issues. The statistics are shocking, and if any change is to take place it will start with general public awareness. We have been playing numerous military shows but wanted to do more; educate, reach out and donate to the organizations that are making a difference to better the lives of our veterans.” – FIVE FINGER DEATH PUNCH

Skribent: Joanna Hemmingsson (joanna.hemmingsson@rockbladet.se)

Relaterade artiklar